Kodin lämmitysjärjestelmät ja jäähdytys

Urjala - Vesilahti - Lempäälä

Lämmitysjärjestelmät ja jäähdytysjärjestelmät myydään ja asennetaan Urjalan, Vesilahden ja Lempäälän alueilla kaikkiin kohteisiin. Saat kokonaisurakointina kaikki putkimiehen työt saman katon alta. Pyydä reilu tarjous!

Vesikiertoinen lattialämmitys sopii kaikkiin kohteisiin!

Lämmitysjärjestelmä kannattaa suunnitella siten, että huoneiden lämmitystä voidaan ohjata erikseen. Vesikiertoinen järjestelmä on joustavin, sillä se mahdollistaa erilaisten lämmönjakojärjestelmien rakentamisen myös myöhemmässä vaiheessa.

Käyttökustannusten lisäksi lämmitysjärjestelmän valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös ympäristöön, käytön vaivattomuuteen sekä energiakustannuksiin.

Aiemmin yleisimmät käytössä olleet suorasähkö- tai öljylämmitysjärjestelmät eivät ympäristösyistä ole enää suositeltavia.

Säästövinkkejä

  1. Haluatko leikata lämmityksen ja veden lämmittämisen kuluja? On välttämätöntä, että sinulla on moderni ja tulevaisuudessakin käytettävissä oleva lämmitysratkaisu. Saat investointisi takaisin muutamassa vuodessa.


  2. Huoneen lämpötilalla on myös suuri vaikutus energian käyttöön. Alentamalla lämpötilaa yhden asteen saat säästöä 6%. Suosittelemme sen vuoksi, että jokainen huone säädetään yksilöllisesti.
  3. Oikealla ilmastoinnilla säästyy valtavasti energiaa! Tuuletettaessa on tärkeää, että ikkunat avataan kokonaan lyhyeksi aikaa - ja suljetaan sen jälkeen. Tällä tavalla tuuletettaessa ilma vaihtuu yhdellä kertaa mutta seinät ja huonekalut pysyvät lämpiminä. Tuuletuksen jälkeen tarvitaan suhteellisen vähän energiaa lämmittämään huone uudelleen. Jos huone tuuletetaan siten, että ikkunaa pidetään jatkuvasti auki, jää sinne pysyvä viileys - minkä vuoksi lämmittämiseen tarvitaan vastaavasti enemmän energiaa.


  4. Älä kätke lämpöpattereita huonekalujen taakse. Lämmönhyödyntäminen on suurimmillaan silloin, kun lämpöpatterit voivat luovuttaa lämpönsä vapaasti.


  5. Muista ilmata lämpöpatterit säännöllisesti. Vain ilmattomat lämpöpatterit luovuttavat halutunlaisen lämmön. Vesiputkissa oleva ilma häiritsee lämpimän veden kiertoa lämpöpatterissa ja se ei lämmitä oikealla tavalla.


  6. Muista varmistaa, että kaikki kellarissa olevat lämpöputket ja lämminvesiputket on eristetty oikealla tavalla, näin vältät tarpeetonta lämpöhävikkiä.
  7. 

Sulje kaihtimet tai verhot yöksi, näin vältät ikkunoiden kautta tapahtuvaa lämpöhävikkiä.